Overzicht weerfoto's

2021

Overzicht van foto's, waarvan ik heb vernomen dat ze in 2021 (tot half december) op TV zijn uitgezonden door de NOS, door RTL/BuienRadar of door SBS6/Weer.nl.
Daarnaast zijn er ook (deze of andere) foto's gebruikt op social media, zoals Twitter, Facebook, Instagram, websites van weer.nl of buienradar.nl, etc.
2016

Overzicht van foto's die ik (of anderen) hebben waargenomen op TV in 2016. Hier een aantal foto's uitgelicht die uitgezonden zijn door de NOS en door RTL/BuienRadar.
Daarnaast zijn er ook foto's gebruikt als 'weerfoto' op Twitter en Facebook, maar ook in het RTL Weekend Magazine.
2015

Overzicht van foto's die ik (of anderen) hebben waargenomen op TV in 2015. Er zijn nog wel een aantal andere foto's getoond op televisie, zoals te zien bij het programma 'Door u gemaakt' van RTV Drenthe, maar die zijn uit het overzicht gelaten.
2014

Overzicht van foto's die ik (of anderen) hebben waargenomen op TV in 2014. Er zijn nog wel een paar andere foto's getoond op televisie, zoals te zien bij 'Door u gemaakt' van RTV Drenthe, maar die zijn uit het overzicht gelaten.
Let op: Foto's en gedichten op deze website mogen niet, zonder toestemming van de eigenaar, overgenomen of anderszins, in originele of bijgewerkte vorm, gebruikt worden.
Copyright ©2023, ArPat Software. Alle rechten voorbehouden. (02.04.02)